Išskirtinė taurė viskiui, kurios dizainą 25-ąjam Ritzenhoff jubiliejui sukūrė Piero Lissoni.
Subtili, siaurėjančios formos taurė užrakina viskio aromatą savo viduje, tad Jūs galite mėgautis visais gėrimo privalumais.
Storas stiklo pagrindas apsaugo vėsų gėrimą nuo šiltų rankų.
Išlydytas stiklas tai kvarcinio smėlio, sodos pelenų, kalcio karbonato, kalio karbonato ir kalio nitrato mišinys kuris burbuliuoja maždaug 1500 laipsnių Celsijaus temperatūroje. Skystas stiklas suskirstomas į lašelius ir formuojamas aušinimo metu – pučiamas į taures, suspaudžiamas į stiklo juosteles kurios yra supjaustomos lazeriu, sujungiamos ir sulydomos. Vos per kelias minutes šie kaitriniai skysčio lašai virsta aukštos kokybės krištoliniu stiklu, kuriuo ir prekiauja Ritzenhoff.