TK-1104

Šefo peilis Tamahagane 24cm

120,90 Eur
Paskutinė prekė

Likutis
  • Turime
APRAŠYMAS

Išskirtinio dizaino didelis šefo peilis, pagamintas iš 3 sluoksnių, aukštos kokybės nerūdijančio plieno.

Didelis peilis, 24 cm ilgio ašmenimis, puikiai tinka daržovių, vaisių, mėsos, paukštienos ar prieskoninių žolelių pjaustymui, smulkinimui, kapojimui. Nors, šefo peilis buvo sukurtas dideliems jautienos gabalams pjaustyti, šiandien tai yra pats populiariausias virtuvės įrankis, atstojantis daugelį kitų peilių ir atliekantis visus pagrindinius pjaustymo darbus.

Ploni, 2 mm storio ašmenys kartu su ergonomiška, bambuko stiebą primenančia, rankena yra pilnai metaliniai, tad peilis yra ypatingai tvirtas ir patikimas, o svorio centras subalansuotas ašmenų priekyje.

VG-5 plieno vidurinysis sluoksnis yra itin kietas (61HRC) ir puikiai atspindi pelio pavadinimo savybes - istoriškai žodis Tamahagane žinomas kaip ypatingas, labai grynas ir aukštos kokybės plienas, pagamintas naudojant tradicines japonų technologijas. Du išoriniai sluoksniai pagaminti iš nerūdijančio plieno SUS-410, kuris yra minkštesnis ir atsparesnis dėmėms.

Negalima plauti indaplovėje.

INFORMACIJA APIE GAMINTOJĄ

Grunwerg tai Didžiosios Britanijos dizaino vadovaujama įmonė Šefildo plieno šalies širdyje. Pasižymintis stiliaus, kokybės ir našumo paveldu namų apyvokos reikmenų pramonėje. Grunwerg didžiuojasi kurdami produktus, kurie ne tik atlaiko laiko išbandymą, bet ir leidžia gyventi gražiai.

PANAŠIOS PREKĖS