KS-600/6B

Peilių rinkinys su stovu Katana Saya 6d.

429,90 Eur
Paskutinė prekė

Likutis
  • Turime
APRAŠYMAS

Išskirtinio grožio ir tobulos kokybės peilių rinkinys su unikalaus dizaino stovu. Optimaliai suderintas rinkinys idealiai tiks kiekvienam virtuvės šefui, bei derės tiek prie modernaus, tiek prie klasikinio namų interjero.

Rinkinį sudaro:

- Stilingas, natūralaus medžio peilių stovas;

- Šefo peilis. Ašmenys 20 cm ilgio;

- Pjaustymo peilis. Ašmenys 20 cm ilgio;

- Duonos peilis. Dantyti ašmenys 20 cm ilgio;

- Universalus peilis. Ašmenys 12 cm;

- Lupimo peilis. Ašmenys 9 cm.

Peilius sudaro 67 sluoksniai VG-10 Damasko plieno (kietumas HRC 60+), tai aukščiausios kokybės japoniškas plienas su dideliu anglies kiekiu, kuris suteikia išskirtinio tvirtumo ir aštrumo. 

Išskirtinis šių peilių kaldinimo meistriškumas, kuris atkartoja senovinius kardų gamybos būdus, skirtus japonų samurajų kariams, matomas iš elegantiško sluoksniuoto damasko rašto ant ašmenų.

Ašmenys yra įleisti į tamsią Pakkawood* rankeną  su tikro opalo žiedais, tai sukuria balansą tarp prabangos ir patvarumo.

Stovas pagamintas iš tamsintos natūralios medienos - gumos medžio (kaučiukmedžio).

Plauti tik rankomis ir iš karto nusausinti.

*(Pakka mediena - medienos ir dervos mišinys, pasižymintis dideliu atsparumu drėgmei, kvapams)

INFORMACIJA APIE GAMINTOJĄ

Grunwerg tai Didžiosios Britanijos dizaino vadovaujama įmonė Šefildo plieno šalies širdyje. Pasižymintis stiliaus, kokybės ir našumo paveldu namų apyvokos reikmenų pramonėje. Grunwerg didžiuojasi kurdami produktus, kurie ne tik atlaiko laiko išbandymą, bet ir leidžia gyventi gražiai.

PANAŠIOS PREKĖS